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Ubuka
2-14 Arakicho, Shinjuku-ku, Tokyo Routenplaner
Krabben-Spezialitäten
  • Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.

Zusatzinformationen

  • Krabben-Spezialitäten
  • Klimaanlage
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Hilfreiche Informationen

Beschreibung

The chef opened Ubuka because he liked the idea of a restaurant that specialises in shellfish. The name means ‘first fragrance’, in recognition of the importance of the aroma of foodstuffs. The menu is all about shrimp and crab. Cooking the shellfish alive, Kato displays the prowess he honed at traditional Japanese restaurants in Kyoto. Crab meat has been picked, so is easy for diners to enjoy. The secret ingredient in his famous fried shrimp is his soy-sauce-infused sauce américaine.

Lage

  • Startort der Route
  • Zielort der Route
  • Zwischenziel der Route
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