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Gosho Iwasaki
660 Otsucho, Nakagyo-ku, Kyoto Routenplaner
Japanisch
  • Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.

Zusatzinformationen

  • Japanisch
  • Klimaanlage
  • Esstheke
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Hilfreiche Informationen

Beschreibung

The kaiseki embodies the maxim, ‘cooking makes the person’. Owner-chef Iwasaki’s mature techniques and unforced Kyoto sophistication reveal themselves in his cuisine. In his nabe cooking, he prepares each dish in front of his customers to ensure they don’t miss the fresh-cooked aroma. The beef and slightly bitter taste of edible wild plants in the Spring Bitter Stew put the soul at ease. The rice in an earthenware pot is prepared using Koshihikari rice from his hometown of Kyotamba.

Lage

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  • Zielort der Route
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