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Ike Edoyakiunagi Asahitei
29 Haibara Shimoidani, Uda, Nara Routenplaner
Unagi / Süßwasseraal
  • Bib Gourmand : unser bestes Preis-Leistungs-Verhältnis ≤ 70 CHF Genuss für bis zu 70 CHF: sorgfältig zubereitete Produkte, eine moderate Rechnung, eine frische Küche mit exzellentem Preis-Leistungs-Verhältnis.

Zusatzinformationen

  • Unagi / Süßwasseraal
  • Klimaanlage
  • Parkplatz
  • Bargeld

Hilfreiche Informationen

Beschreibung

There is a saying about the depth of skill an unagi chef needs: three years to learn how to skewer it, eight to learn how to dress it and a lifetime to learn how to grill it. While grilling unagi might be the most difficult, Hideki Morimoto was tasked with it from a young age by his father, the then owner. Edo-style grilling includes steaming beforehand and is something the father learned while training in Tokyo. He buys in mostly large unagi and far-infrared grills it.

Lage

  • Startort der Route
  • Zielort der Route
  • Zwischenziel der Route
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