Drei MICHELIN Sterne: eine einzigartige Küche – eine Reise wert!
Die Handschrift eines großen Küchenchefs! Erstklassige Spitzenprodukte, pure Aromen und intensiver Geschmack, harmonische Kompositionen: Hier wird das Kochen zur Kunst. Perfekt zubereitete Gerichte, die nicht selten zu Klassikern werden.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Klimaanlage
Vegetarisches Menü
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
A wood-panelled dining room within the historic Connaught Hotel might suggest an overly formal environment for Hélène Darroze’s London restaurant, but the knowledgeable and sunny service team ensure the atmosphere is as bright and comfortable as the room itself. A set menu allows the talented kitchen to provide a balanced experience focused on the best seasonal produce, while some of the accompanying flavours are informed by Hélène’s international travels, like Isle of Mull lobster with tandoori spices. For dessert, the signature 'Baba' with a choice of Armagnacs from Hélène's brother Marc is a must.