4 avenue de Laugerie, 24620 Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil
Routenplaner
Moderne Küche
Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Schöne Aussicht
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
Le 1862, the main restaurant of the hotel Les Glycines, has an enticing agenda in store for you: the original, vibrant dishes are impeccably cooked and made with top-notch ingredients, including vegetables from the kitchen garden. At this former coaching inn, located between the train station and the River Vézère, they serve market cuisine with subtle harmonies of flavours, as well as very accomplished sauces. The chef elevates the finest of ingredients from the local area – pigeon, foie gras, Sarlat Tomme and vegetables – and diners get to sample it all in an elegant contemporary space that gives onto the terrace-loggia overlooking the park. Impeccable service and good wine advice.