350 route de Saint-Paul, 06480 La Colle-sur-Loup
Routenplaner
Provenzalisch
Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Provenzalisch
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Vegetarisches Menü
Speiseterrasse
Autoservice
Schöne Aussicht
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
Alain Llorca is an iconic character of French Riviera cuisine with high-profile stints at the mythical luxury Negresco Hotel and the Moulin de Mougins, amongst other fine food affairs. In his farmhouse in La Colle-sur-Loup, whose terrace commands a jaw-dropping view of Saint Paul de Vence, he gives free rein to his affinity for all things Mediterranean. The result is often an ode to seafood, steeped in subtle, delicate notes: seabass in an aubergine crust with garden veggies; Poupeton of courgette flowers with black truffles, but Tarn pigeon, foie gras and tender juicy beef also make guest star appearances.